Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák / Termékek
 CAGSAN TELESAFE XL kétrészes állvány - Munkamagasság: 5,8m
299.000 Ft + ÁFA ( 379.730 Ft )
Menny.:db
Egyedi árajánlatot kérek

CAGSAN TELESAFE XL kétrészes állvány - Munkamagasság: 5,8m

299.000 Ft + ÁFA ( 379.730 Ft )
Menny.:db
Gyártó cikkszám: CAGSNLX58
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 19.

Leírás

Személyes vásárlási ár: 280.000 Ft + áfa
Látogass el hozzánk: ÁllványÁruház - 1239 Budapest Virágpatak út 

Munkamagasság: 5,8m
Állómagasság: 3,8m

Járólap szélessége: 60X155cm

 

TELESAFE XL_FP kétrészes állványok

Az állvány, amely megkönnyíti a munkát, nagy teljesítmény a TeleSafe XL_FP-vel!

A TeleSafe XL_FP kétrészes alumínium állványzat állítható hosszúságával, biztonságos szerkezetével és speciális csuklórendszerével könnyű súlyával különböző területeken használt állványrendszer. Robusztus alumínium szerkezettel és acél kitámasztókkal van megerősítve. Az új Q-Lock zárrendszer gyors és biztonságos telepítést tesz lehetővé. Az állványzat és a platform magassága kötél- és csigarendszerekkel állítható. A belső nyitható platform burkolatok és korlátok biztonságos munkakörnyezetet biztosítanak.

Mobil és praktikus használatra alkalmas. Széles felhasználási területei vannak. A speciális csukló- és kötéltárcsa-rendszerek beállítják a munkamagasságot, és biztonságos munkakörnyezetet teremtenek. A zárható kerekek és az acél egyensúlyozó lábak minimalizálják a kilengést. Teherbírása 2 kN/m2 .

Könnyen állítható magasság: A speciális csuklórendszernek köszönhetően a TeleSafe XL FP kétrészes alumínium állványok magassága egyszerűen állítható. Ez lehetővé teszi a különböző magasságokban történő munkavégzést és a használat rugalmasságát.

Biztonságos és könnyű felépítés: A TeleSafe XL FP kétrészes alumínium állványok biztonságosan vannak felszerelve, erős alumínium szerkezettel és acél kitámasztókkal. Ezenkívül könnyűek, így könnyen szállíthatók, össze- és szétszerelhetők.

Gyors telepítés: Az újonnan kifejlesztett Q-Lock zárrendszernek köszönhetően az állványok gyorsan és biztonságosan felszerelhetők. Ez időt takarít meg és növeli a munka hatékonyságát.

Állítható magasság: A TeleSafe XL FP kétrészes alumínium állványok lehetővé teszik a platform és az állvány magasságának 28 cm-enkénti beállítását a kötél- és csigarendszerüknek köszönhetően. Így gyorsan alkalmazkodhat a különböző munkakörülményekhez.

Biztonságos munkakörnyezet: Az állványokon lévő 110 cm magas korlátok és a belülről nyíló platformburkolatok biztonságos munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóknak. Ezek a funkciók megfelelnek a munkabiztonsági szabványoknak, és segítenek megelőzni a baleseteket.

Hordozható és mobil: A TeleSafe XL FP kétrészes alumínium állványok a kerekes és csúszó állvány funkciójuknak köszönhetően hordozhatók és mobilak. Így könnyen mozgatható a különböző projektek között.

Széles felhasználási terület: A TeleSafe XL FP kétrészes alumínium állványok számos területen használhatók, mint például magas belmagasságú házak, külső homlokzatok, munkahelyek, benzinkutak, edzőtermek, bemutatótermek. Ez lehetővé teszi a tisztítási, karbantartási, javítási és építőipari tevékenységekben történő felhasználást a különböző ágazatokban.

Minimalizálja a kilengést: Az állványok zárható kerekei és acél kitámasztói minimálisra csökkentik az állvány kilengését. Ez stabilabb platformot biztosít a munka során, és növeli a munkabiztonságot.

Biztonságos teherbírás: A TeleSafe XL_FP kétrészes alumínium állványok teherbírása 2 kN/m2. Ez biztosítja, hogy a felhasználók és a berendezések biztonságosan dolgozhassanak az állványon.

Hosszú élettartam és tartós: A TeleSafe XL_FP kétrészes alumínium állványok tartósak és tartósak robusztus alumínium konstrukciójuknak és minőségi anyagaiknak köszönhetően. Ez biztosítja a hosszú távú használatot és a nagy teljesítményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.