Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kategóriák / Termékek

MEGÉRKEZETT AZ "ÚJ NAGY HAL" A PROFI ÁLLVÁNYRENDSZEREK VILÁGÁBAN

CAGSAN MERDIVIEN

 

A MÁRKÁRÓL

A török márka céget 1983-ban alapították Isztambulban, vagyis mint egy 40 év tapasztalattal rendelkezik alumínium létrák, mobil állványzatok, alumínium munkaállványok gyártásában. Törökországban piacvezető márka a piaci szereplők között.

A CÉG SZÁMOKBAN

  • 17.500 m² termelési terület (gyártás) 
  • több mint 65 országba exportálják termékeiket világszerte
  • 240 szabványos terméktípus
     

CAGSAN MINŐSÉG ÉS GARANCIA

A cég szorosan követi az iparág fejlesztéseit, ügyfelei igényeit figyelembe vevő szemlélettel jár el. Mindig az ügyfelek elvárásai és a minőség a legfontosabb számukra. Termékeik megfelelnek minden szükséges szabványnak, és a vezető nemzetközi biztonsági intézmények, a TUV-SUD és a TSE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Cagsan Merdiven célja, hogy a tapasztalat, a garancia, a minőségi és különösen az innováció területén az egyik legnagyobb globális szereplő legyen ezen a területen.

 

A CAGSAN TERMÉKEK KIZÁRÓLAG NÁLUNK ELÉRHETŐEK

Magyarországon termékeik elsőként és kizárólagosan csak nálunk (állványáruház.hu) megtalálhatók, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A termékek minősége alapján "igazi nagyhal" a profi állványrendszerek kategóriájában, mindezt olyan áron, amely a többi jelenlévő márkához képest is megállja a helyét.

Bővebb információ ügyfélszolgálatunknál:+36 70 226 9334
az Animus Consulting Kft csapata